Diensten

E-boeken

E-boek maken moeilijk? Problemen met het maken van een e-boek van je InDesign, Scrivener of Word document? Ik help je naar een ePub voor Kobo Writing Life en Bol of een Kindle e-boek voor Kindle Direct Publishing en Amazon.
Houd er rekening mee dat e-boeken geen paginanummers, headers of footers kennen en dat lettertypes gewoonlijk door e-readers en de gebruikers ervan worden bepaald. Enkele afbeeldingen zijn geen probleem, maar een uitgebreid ingedeeld e-boek zal duurder uitvallen.

Problemen met publiceren van je e-boek? Het invullen van de formulieren bij Kobo Writing Life of Kindle Direct Publishing kan zonder goede voorbereiding een eindeloze exercitie worden. Heb je een omslag in de juiste kwaliteit, welke categorieën moet je kiezen, wat is een goede blurp? Ook dat los ik voor je op. 

Neem contact op via het contactformulier voor een prijsopgave, die afhankelijk is van de complexiteit van je boek.

Een e-boek van je korte verhaal! Wie wil dat nu niet? Je kunt het e-boek verkopen via je website of als Reader Magnet gratis aanbieden.
 
Ter introductie zet ik voor maar
€9,95 je verhaal tot 10.000 woorden
om naar een e-boek.
 
Zelf lever je de tekst, de flaptekst en (materiaal voor) een omslag aan. Je krijgt een compleet e-boek per e-mail terug. Wees er snel bij, want er is een maximum aantal deelnemers.
 
Het bedrag van €9,95 is exclusief btw. Deelnemers moeten wonen in Nederland of België en het boek is in de Nederlandse of Engelse taal geschreven.
 
Neem nu contact op via https://antonidol.nl/about/contact.

Opmaak binnenwerk

Het opmaken van het binnenwerk voor een boek is een secuur en geduldig werk. Zelf het binnenwerk van je boek indelen kan een frustrerende gelegenheid zijn als je niet de gereedschappen hebt om het professioneel te doen.

Ik kan je helpen door in InDesign je boek op te maken voor een drukker of een uitgeefplatform. Stuur je tekst op en geef je voorkeuren door en ik lever je een drukklare PDF.

Neem contact op via het contactformulier voor een prijsopgave, die afhankelijk is van de complexiteit van je boek.