Diensten

Bekijk mijn Portfolio met screenshots van opdrachten en resultaat.

Opmaak van E-boeken

E-boek maken moeilijk? Problemen met het maken van een e-boek van je InDesign, Scrivener of Word document? Ik help je naar een ePub voor Kobo Writing Life en Bol of een Kindle e-boek voor Kindle Direct Publishing en Amazon.
Houd er rekening mee dat e-boeken geen paginanummers, headers of footers kennen en dat lettertypes gewoonlijk door e-readers en de gebruikers ervan worden bepaald. Enkele afbeeldingen zijn geen probleem, maar een uitgebreid ingedeeld e-boek zal duurder uitvallen.

Voor een uitgebreid overzicht van elementen van een e-boek die het boek er professioneel uit laten zien, lees het artikel Wat maakt een e-boek professioneel?

E-boeken publiceren

Problemen met publiceren van je e-boek? Het invullen van de formulieren bij Kobo Writing Life of Kindle Direct Publishing kan zonder goede voorbereiding een eindeloze exercitie worden. Heb je een omslag in de juiste kwaliteit, welke categorieën moet je kiezen, wat is een goede blurp? Ook dat los ik voor je op. 

Vul het intake-formulier voor E-boeken in als je mij je e-boek wilt laten maken. Een prijsopgave is afhankelijk is van de complexiteit van je boek.

Andere vragen? Neem contact op via het contactformulier.

Antoni werkt snel en secuur. Komt hij een probleem tegen waarvoor niet direct een oplossing beschikbaar is, dan gaat hij op zoek naar een manier om het probleem op te lossen. Ik ben blij dat hij mijn e-boeken een overhaul heeft gegeven en zeer tevreden met het resultaat.

Sophia Drenth

Schrijver van de Bloedwetten reeks.

Een e-boek van je korte verhaal! Wie wil dat nu niet?
Je kunt het e-boek verkopen via je website of als Reader Magnet gratis aanbieden.

Ter introductie zet ik voor maar €9,95 je verhaal tot 10.000 woorden om naar een e-boek.

Zelf lever je de tekst, de flaptekst en (materiaal voor) een omslag aan.Je krijgt een compleet e-boek per e-mail retour.

Het bedrag van €9,95 is exclusief btw.
Deelnemers moeten wonen in Nederland of België.
Het boek is in de Nederlandse of Engelse taal geschreven.

Neem nu contact op via https://antonidol.nl/about/contact.

Opmaak van binnenwerk

Het opmaken van het binnenwerk voor een boek is een secuur en geduldig werk. Zelf het binnenwerk van je boek indelen kan een frustrerende aangelegenheid zijn als je niet de gereedschappen hebt om het professioneel te doen.

Ik kan je helpen door in InDesign je boek op te maken voor een drukker of een uitgeefplatform. Stuur je tekst op en geef je voorkeuren door en ik lever je een als drukproef, na een of meer correctierondes krijg je een drukklare PDF, die je alleen maar bij je drukker of uitgeefplatform hoeft aan te leveren.

Omslagen ontwerpen

Omslagen hebben altijd speciale aandacht nodig. De drie millimeter afloop is te doen, maar hoe bepaal je de rugdikte? Moe maak je een rug die altijd past? Hoe lever je een omslag aan voor een uitgeefplatform? Of voor Amazon met Amerikaanse maten?

Ik help door in InDesign alle elementen van je omslag optimaal te integreren. Aanpassingen aan de afmetingen of de rugdikte zijn geen probleem. Ik zorg voor een omslag-bestand dat probleemloos door de drukker of het uitgeefplatform wordt geaccepteerd. Je kunt een proefdruk bestellen om the controleren of alle naar tevredenheid is. Eventuele correcties achteraf zijn in de prijs inbegrepen.  

Vul het intake-formulier voor binnenwerk in als je mij je binnenwerk wilt laten opmaken. Een prijsopgave is afhankelijk is van de complexiteit van je boek.

Wil ook een e-boek? Vul dan ook het intake-formulier voor E-boeken in. 

Andere vragen? Neem contact op via het contactformulier.

Het is met Antoni heel prettig samenwerken! Hij neemt je mee in het proces van drukklaar maken en geeft je advies over de verschillende keuzes die voorliggen. Voor mij was het een uitkomst dat Antoni niet alleen het binnenwerk kon verzorgen, maar ook wat aanpassingen in de vormgeving van de cover wilde doen.

Elmar Otten

Schrijver van Wildvuur.