Portfolio

Grillen & Chillen – Ilona de Wit: Kookboek voor de grill en barbeque met recepten met ingrediënten, instructies en informatie. Apart kader met ingrediënten. Alternatieve lay-out voor Kindle apparaten, foto’s op kolombreedte, paginabreedte en paginahoogte.

Verschillende viewers

Voorbeelden van pagina's

De zon in zijn ogen – Renée Belloni: Fixed Layout (FXL) ePub3 en Kindle versies van haar familiegeschiedenis met 386 pagina’s en 168 afbeeldingen op basis van een PDF van de lay-out van het papieren boek.

Wildvuur – Elmar Otten: Omslag aanpassen aan afgewerkt formaat, aanpassingen aan auteursnaam op voorkant en rug, veranderingen waardoor de rug beter uitkomt. Het omslagontwerp is van Katrina Johanson.

Binnenwerk drukklaar maken. Scènescheidingen met Lindeblaadjes, Initialen (drop caps), lay-out.

Afgeleverd: drukklare PDF’s voor omslag en binnenwerk.

Bloedwetten 4 Voortbestaan – Sophia Drenth: Lay-out van de serie gelijkgetrokken, metadata aangevuld, navigatie toegevoegd, afbrekingen aangebracht, eigennamen niet afgebroken. Over-de-schrijver pagina toegevoegd.

Afgeleverd: ePub3 e-boeken van alle vier boeken van de serie:

Jonas Dubelaar 3 TRINSR – Annemiek Steur: Aanpassingen van omslag van Amerikaanse template naar Nederlandse maatvoering.

Afgeleverd: Photoshopbestand met correcte afmetingen.

Mastering Scrivener EN

Mastering Scrivener – Antoni Dol: Ontwerp, productie en publicatie van naslagwerk over de schrijfsoftware Scrivener. Een oblong boek met ruimte in de marges voor kleine illustraties. Tips in de vorm van “Hidden gems”.

Vul het intake-formulier voor E-boeken of Binnenwerk in als je mij je e-boek wilt laten maken of binnenwerk wilt laten opmaken. Een prijsopgave is afhankelijk is van de complexiteit van je boek.

Andere vragen? Neem contact op via het contactformulier.

Terug naar Diensten voor informatie over het ontwerp van binnenwerk en e-boeken.