Werelden ontwaken

Zeven schrijvers, zeven werelden, één reis

Deze bundel neemt je mee naar plekken waar je nog niet bent geweest en bereidt je voor op grotere verhalen. Stap door de poort en ervaar hoe deze werelden ontwaken.

3D book Showcase
  • ©

Klopjacht – Een necromantiër moet een brug slaan tussen duistere gebeurtenissen uit heden en verleden in zijn jacht op een klopgeest die de universiteit teistert.
De huilende stad – Een vluchteling volgt de moordenaar van haar ouders naar de levende stad Zagrabe, maar de stad bemoeit zich met haar wraakplannen.
Federica’s metamorfose – Een wetenschapper manipuleert reusachtige plastic-
etende rupsen om de problemen met plastic afval op te lossen, maar nu is ze verantwoordelijk voor alle gevolgen.
Zeesteen – Een kapitein krijgt de opdracht om een aangespoelde zeesteen naar nieuw land te brengen, maar een inktvloek dwarsboomt haar missie.
Duizend doden – Een scepticus moet zijn ideeën over de realiteit loslaten om zijn grote liefde terug te vinden in de enige plaats waar ze nog bestaat: het verleden.
Faylars transformatie – Een rokkenjager is op zoek naar de oorsprong van de vreemde tekens op zijn huid wanneer hij als een blok valt voor zijn droomvrouw… een draak.
Winterwaker – Een schubbeling krijgt de kans om te bewijzen dat hij is wie hij zich diep vanbinnen voelt… als hij tenminste de ijskoude winternacht overleeft.

v.l.n.r.: Tom Kruijsen, Robin Rozendal, Antoni Dol, Heleen van den Hooven, Marieke Frankema, Mariëlle Douma en Anna Mattaar.